Ballina Aktualitet Eksperti i Arsimit: Tekstet falas janë një mashtrim i Ramës dhe Shahinit....

Eksperti i Arsimit: Tekstet falas janë një mashtrim i Ramës dhe Shahinit. Do të jepen tekste të papërdorshme

Nga Ndriçim MEHMETI

Maskarada e teksteve falas te dyshes Rama-Shahini.
Nje nga premtimet e medha te kryeministrit ne ikje Rama ka qene tekste falas per gjithe femiet e shkolles 9 vjeçare. Si çdo premtim tjeter, edhe ai per tekstet falas ishte thesht nje mashtrim, tallje dhe maskarade e qeverise se Rilindjes. Znj. Shahini e perforcoi me tej “arritjen” e madhe te qeveruse rilindase pak dite me pare, kur premtoi “tekste.falas deri ne klase te 7”.

Po cilat jane tekstet falas qe po u shperndahen femijeve tane? Ato jane thjesht tekstet e lena nga nxenesit e klasave te larta, te zhgarravitura e te katandisura si mos me keq. Keto libra te shperndara ne shkollat shqiptare, nga Elbasani, Tirana, Korça e kudo jane fytyra e vertete e librave falas per femijet shqiptare.

Exit mobile version