Denoncimi: Pagat e luftës shkojnë në xhepat e drejtorëve të Tatimeve!

Një qytetar i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku shkruan se, drejtorët e tatimeve dalin nëpër Karburante dhe bëjnë pazare me punonjësit për kalimin e pagës së Luftës.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Drejtoret e tatimeve mbushin xhepat me pagat e luftes!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje!

Z. Berisha!

Uroj te jesh mire familjarisht…

Sapo me lajmeruan se drejtoret e tatimeve dalin neper Karburante dhe bejne pazare me punonesit per kalimin e pages se Luftes.

Karburante nuk jane mbyllur nga COVID-19.

Gjysmen I detyrojne ti kthejne mbapsht …

Kjo se them eshte vertetuar me prova dhe deshmitar…
Faleminderit