Preket me Covid-19 shoferi i kryebashkut të Ramës, punonjësit në panik

Covid-19 ka hyrë në bashkinë e Librazhdit. Shoferi i kryebashkiakut, Kastriot Gurra është  infektuar me koronavirus.

Shoferi, i cili ka rezultuar pozitiv është karantinuar në banesë, ndërsa punonjësit janë përfshirë nga frika dhe paniku.

Ndërkaq, priten të kryhen disa tampone pasi shoferi ka pasur kontakte me një pjesë të stafit të bashkisë dhe dyshohet se mund të ketë të tjerë të infektuar.

kastriot gurra

Kastriot Gurra