Në Lushnje kërcet gjoba në fabrikën e peshkut për ndotje, në fabrikën e Elbasanit bën aheng qeveria!

Nga Endri HASA

Ne Lushnje gjobitet fabrika e peshkut sepse ka ndotur ambientin ndërsa ne Elbasan banorët le të vdesin se fabrika e peshkut Rozafa mund të ndotë pa limit për sa kohë organizon takimet e kryehajdutit dhe hajdutëve të tij.

Edi Rama mos flit për popullin dhe në emër të popullit se për njerëzit sju bie në mënd sepse halli i vetëm i juaji është si të vazhdoni ta rripni këtë vënd.

I vetmi shpëtim për shqiptarët është kur ti dhe banda jote do të largoheni njëherë e për gjithmonë.