Një tjetër mjek preket nga Covid-19, panik në spital

Konfirmohet me covid-19 mjeku kirurg urolog në Spitalin e Elbasanit.

Kirurgu gjatë kohës që ka qenë i infektuar ka kryer rreth 10 ndërhyrje kirurgjikale, dhe ka kryer vizita të shumta tek pacientët.

Ndërkohë Covid-19 ka prekur edhe administratën e Drejtorisë së Qendrës Spitalore ku e infektuar është punonjësja sociale e kësaj drejtorie. /Abcnews