Beteja e shifrave të dy konventave, Trump mblodhi 76 milionë USD, Biden 70 milionë USD dhe 26 milionë shikues më pak

Gjatë konventës katër-ditore, Donald Trump dhe Partia Republikane fituan 147.9 milion shikues dhe mblodhën 76 milion dollarë, raporton Fox News.

Gjatë konventës së tij katër-ditore, Rapey Joe Biden dhe partia pro-trazirave që dëshiron të konfiskojë armët tuaja dhe të detyrojë murgeshat të paguajnë për abortet, fitoi vetëm 122 milion shikues dhe mblodhi vetëm 70 milion dollarë.

Kjo do të thotë, dhe të ndjehesh i lirë të rishikosh matematikën time – unë shkova në shkolla publike, në fund të fundit – Trump fitoi 25.9 milion shikues më shumë se Rapey Joe dhe 6 milion dollarë më shumë.

A jeni i befasuar nga kjo? Ju jeni nëse jeni ende budallenj për t’i kushtuar vëmendje mediave të establishmentit.
E cila më sjell në pyetjen time të radhës. Pse jeni akoma budallenj për t’i kushtuar vëmendje medias së establishmentit?

Në një përpjekje për të ndaluar përhapjen e lajmeve të rreme, unë nuk do të lidh asgjë nga këto, por titujt e mëposhtëm janë vërtet realitete.

Mos ngurroni të shikoni çfarë thonë:

CNNLOL: “Biden godet Trump atje ku dhemb: në vlerësimet e fjalimeve të konventës”

Mbretëreshat e Mirëqenies NPR: “Demokratët mundin republikanët në vlerësimet televizive të konventës”
Diçka e quajtur Sallon: “Kongresi Kombëtar Republikan i Trump ishte një vlerësim i shpejtë”

HuffPost: “Pavarësisht nga të gjitha ato fishekzjarrë, Trump ende kishte vlerësime më të ulëta se sa Biden”

Forbes: “Në betejën e vlerësimeve të fjalimit të konventës, Biden mundi Trump”

Asnjë nga ato tituj nuk është i vërtetë ose i saktë. Të gjitha janë gënjeshtra. Gënjeshtra me fytyrë tullac.

Gjatë këtyre katër netëve, 26 milion më shumë njerëz u akorduan në konventën e Trump sesa Biden, dhe a do t’i shikoni vetëm ato tituj mediatikë që pretendojnë të kundërtën e të saktës.