Tiranë apo Minsk kudo qoftë, thirrja për Demokraci ka vetëm një gjuhë, refuzimin e pushtetit të dhunës dhe krimit!

Anëtarja e Këshillit Kombëtar të PD, Prof. As. Taulanda Jupi, përmes një statusi në profilin e saj Facebook, teksa ka hequr paralele me zhvillimet politike në Bjellorusi dhe Shqipëri, ka nënvizuar se, “thirrja për demokraci, ka vetëm një gjuhë”, dhe si e tillë, duhet dëgjuar, pasi del nga shpirti i popujve të revoltuar që refuzojnë pushtetin e dhunës dhe të krimit.

Jupi shkruan se, thirrja për demokraci ka vetëm një gjuhë, gjuhën që del nga shpirti i një populli të revoltuar që refuzon pushtetin e dhunës dhe krimit.

Postimi i plotë në Facebook

👉Asnjë dallim nuk ka nëse thirrjet për zgjedhje të lira dhe të ndershme, për lirinë e fjalës dhe shprehjes bëhen në shqip, në bjellorusisht apo në anglisht. Thirrja për liri dhe demokraci, ka vetëm një gjuhë, gjuhën e të vërtetës.

👉Thirrja për demokraci ka vetëm një gjuhë, gjuhën që del nga shpirti i një populli të revoltuar që refuzon pushtetin e dhunës dhe krimit.

Tiranë, Minsk a kudo qoftë… asnjë dallim nuk ka thirrja për DEMOKRACI.

Tiranë -2019
👇👇👇👇👇

Gepostet von Taulanda Jupi am Samstag, 22. August 2020

Gepostet von Taulanda Jupi am Samstag, 22. August 2020

a

aa 1