Berisha: Militantët pensionistë mbahen drejtorë, të rinjtë i përzemë nga Shqipëria!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, kryetari i PS Mirditë, Pjetër Pjetri është njëkohësisht Drejtori i Zyrës së Punës, ka mbushur moshën e pensionit dhe nuk e ka dorëzuar vendin e punës.

Berisha shkruan se, militantët pensionistë mbahen drejtorë, ndërsa të rinjtë i përzemë nga Shqipëria!

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Militantet pensioniste mbahen drejtore, te rinjte i perzeme nga Shqiperia!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Zoti Sali Berisha ky eshte kryetari i PS Mirdite Pjeter Pjetri….eshte njekohesisht eshte Drejtori i Zyres Punes ka mbushur moshen e pencionit ka disa muaj edhe nuk e ka dorezuar vendin e punes sepse keshtu vazhdon e komandon ky Bashkine Mirdite…ben pazare per vende pune…mban vende pune peng e fut te gjith simpatizant e vet e pa shkolle… Kam 4 vite e diplomuar e kerkoj vend pune e nuk me fut askund se nuk i kam dhene lek Kam burrin pa pune vete pa pune e shohim kete qe ka krejt familjen e tij te punesuar madje edhe vajzen qe e ka te martuar ne pogradec i figuron emri ne administraten rreshen…jemi katandisur nga ky e zoti Nrec Deda…mbetem pa pune se di si do jetojm Kam perfunduar te gjitha studimet me shume veshtiresi duke menduar qe do gezohem nje dit me nje vend pune…po jo nuk ndodh keshtu se ne bashkine mirdite 80% jan pa arsim e jan te punesuar thjesh se kan votuar partine socialiste Mban ne pune persona qe kan dal ne pencion…ka ne konviktin e rreshenit pergjegjesin zotin Lek Kacorri qe ka mbush moshen qe ne mars e mban ne pune serisht…e ne te rinjt pa punee.