Shembja e banesave/ IKMT zbarkon në zonën e Unazës së Re, mijëra banorë mbeten rrugëve pa asnjë kompensim

Punonjësit e IKMT-së janë filmuar duke u dhënë njoftime verbale banorëve për lotin nr.3 pa asnjë njoftim me shkresë zyrtare se objektet brenda afatit kohor 5-ditë duhet të lirohen t’i hapin rrugë projektit të Unazës segmentit rrugor Pallati me Shigjeta dhe Sheshi Shqiponja.

Mijëra banorë mbeten rrugëve pa asnjë kompensim, si dhe me mijera biznese preken nga ky projekt pa asnje kompesim!

unaza