Video/ Reagimi i fortë i Berishës: Larg nga territori i spitalit narkobanditët me uniformë që tmerrojnë të sëmurët

Një qytetar i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku i shkruan se, pasi publikove videon per covid 2 që njerëzit merrnin bukën me litar, narkopolicia me ekipin Shqiponja vendosën gardh te porta, nuk të lejojnë as brenda rrethimit me çue një kafshatë bukë te dera.

Berisha ka publikuar edhe videon që i ka dërguar qytetari.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Spitalet nuk jane burg as dhe kamp perqendrimi.
Larg nga territori i spitalit narkobanditet me uniforme qe tmerrojne te semuret.

Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital.

Denoje dhunimin e territorit te spitalit nga narkobandite me uniforme. Problemet ne spitale nuk zgjidhen me force dhe dhune siç vepron Sulltan Salep Surreli, por me shtim te fondeve dhe sherbimeve te gjithanshme per te semuret. sb

Miremengjes Doktor pasi publikove videon per covid 2 qe njerezit merrnin buken me litar. Narkopolicia me ekipin Shqiponja vendosen gardh te porta nuk te lejojne as brenda rrethimit me çue nje kafshate buk te dera. I kam te filmuara tera por te lutem anonim se keta mbeturina urbane te pa shpirt te marrin ne qafe.

Spitalet nuk jane burg as dhe kamp perqendrimi.Larg nga territori i spitalit narkobanditet me uniforme qe tmerrojne te semuret.Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital.Denoje dhunimin e territorit te spitalit nga narkobandite me uniforme. Problemet ne spitale nuk zgjidhen me force dhe dhune siç vepron Sulltan Salep Surreli, por me shtim te fondeve dhe sherbimeve te gjithanshme per te semuret. sbMiremengjes Doktor pasi publikove videon per covid 2 qe njerezit merrnin buken me litar. Narkopolicia me ekipin Shqiponja vendosen gardh te porta nuk te lejojne as brenda rrethimit me çue nje kafshate buk te dera. I kam te filmuara tera por te lutem anonim se keta mbeturina urbane te pa shpirt te marrin ne qafe.

Gepostet von Sali Berisha am Montag, 17. August 2020