Ja si mjekët konfirmojnë vetë injorimin që u bën pushteti!

Nga Bardh SPAHIA

Ky studim me mjeke te tre niveleve te sistemit shendetesor konfirmon denoncimet qe kemi percjelle qe ne krye te heres se personelit shendetesor nuk i eshte garantuar mbrojtja anti Covid. Me i rende eshte konstatimi i mjekeve se jane autoritetet me te larta shteterore ato që jo vetëm nuk ua vene veshin por shpesh i kërcënojnë me largim nga puna nëse flasin e prandaj nuk presin zgjidhje prej tyre!

Madje mes tyre mbizotëron bindja se niveli shëndetësor parësor nuk ka prioritet dhe as fondet e mjaftueshme për t’u furnizuar me mjete mbrojtese si dhe mungesa e solidaritetit nga shteti!!!! Kaq mjafton per te kuptuar se cfare i ka bere sistemit shendetesor kjo qeveri ne gati 8 vite e pse cdo dite qe Edi Rama qendron ne karrigen e kryeministrit eshte kosto per shqiptaret!