Eksperti i Arsimit: MASR nuk është në gjendje të nxjerrë online pikët e provimit për mësuesit, i detyrojnë të grumbullohen në…

Nga Ndriçim MEHMETI

Shpika e re e qeverise Rama dhe MASR, ne kohe pandemie. Ne kulmin e pandemise qeveria Rama dhe MASR kishin nje paln te miremenduar; zgjedhje ne univeristete me piesemarrje masive dhe provimi i kualifikimit me pjesemarrjen e mijera mesueve.

Por nuk u ndalen me kaq. Per te marre piket e provimit, mesuesit duhet te grumbulloheshin masivisht ne dyert e Zyrave Vendore Arsimore per te marre piket e provimit ne kundershtim me Aktin Normativ e nxjerre nga vete qeveria.

MASR mburret se do te beje mesim.onllajne per 650 mije e me shume nxens e studente dhe nuk nxjerr dot onllajne piket r provimit per mesuesit. Kjo eshte shpikja me e re per te ruajtur shendetin e mesueve tane.

1 23

2 18

3 9

5 2