Shëndetësia falas një show propagandistik, sot pas 7 vitesh as kryeministri e as kukullat e tij nuk e përmendin më

Nga Orjola PAMPURI

Shqiperia, vendi ku para 7 vitesh u trumbetua per shendetesine falas, nje show propagandistik i cili vit pas viti u tkurrr e sot as kryeministri e as kukullat e tij ne qeveri nuk e permendin me. U vijua me pas me te ngjashmin e ketij deshtimi check up-in, te cilin po e mbajne ne kembe me paterica, nje nga koncensionet me abuziv dhe te deshtuar ne shendetesi, e duke vijuar me kushtet mizerabel ne sistemin shendetesor, pagat me te uleta te mjekeve ne rajon

Per te mos folur me pas ne Europe, numrin me te vogel te mjekeve per 1000 banore, nivelin me te ulet te financimeve publike ne shendetesi thuajse 3% kur ne vende te tjera variojne nga 4-7 %, e me radhe ku mund te listosh mangesi pafund, per ta finalizuar me deshtimin e rradhes ate te menaxhimit te situates prej Covid 19.

Sukseset imagjinare te kesaj qeverie po rendojne cdo dite e me shume mbi ekonomine, shendetin dhe rrjedhimisht po pengojne Shqiperine ne rrugetimin e rendesishem drejt familhes se madhe Europiane.

1 24

2 19