Ballina Aktualitet Video/ Kryetari i degës së PD në Athinë sjell realitetin e radhëve...

Video/ Kryetari i degës së PD në Athinë sjell realitetin e radhëve të gjata të emigrantëve para Ambasadës

Kryetari i degës së PD në Athinë, Fatmir Gjocii, sjell realitetin e radhëve të gjata të emigrantëve para Ambasadës shqiptare në Athinë.

“Vazhdon situata më e vështirë dhe më e tensionuar në Ambasadën Shqiptare në Athinë.
Njerëzit po kalojnë një tmerr të vërtetë.

Radhe të gjata në këto kohë të vështira pandemie.

Kërkohet rrugë zgjidhje e menjëhershëme!”, shprehet Gjoci.

Exit mobile version