Dhurata Çupi publikon videon: Listat e hapura të Ramës dhe listat e hapura të borxheve të shqiptarëve

Shou i Ramës me gjoja lista të hapura është vetëm një llogari e dëshpëruar politike në agoninë e lëshimit të pushtetit.

Shou i kryeministrit në ikje nuk ka asnjë lidhje me hallet e vërteta të mijëra e mijëra qytetarëve që jetojnë me disa lista të tjera të hapura, listat e borxheve.

Në video është një nga shumë dëshmitë se ajo çfarë na duhet nuk janë llogaritë politike të kryeministrit në ikje, por mbyllja e listava të borxheve të shqiptarëve. 👇

https://www.facebook.com/dhurata.cupityli/videos/10220532506056308/