Me “këngë dhe boks” për 30 korrikun/ Meta publikon videon: Nuk e mbaja dot për vete…

Presidenti Ilir Meta ka shpërndarë mesazhin e boksierit kampion shkodran, Kristian Demaj i cili ka qenë i pranishëm edhe në tubimin e dy marsit.

Meta thotë se me këtë mesazh u uron të gjithëve një ditë të mbarë pasi nuk mund të rrinte pa e shpërndarë këtë përshëndetje.

Statusi

Nuk mund ta mbaja vetëm për vete këtë përshëndetje që më erdhi nga Christiani!

Ju uroj ditë të mbarë të gjithëve!

One love, one Heart! ????????

Let’s get together and feel all right.

https://www.facebook.com/ilirmetazyrtar/videos/292784175263515/