Pushohen nga puna 73 mjekë në QSUT, do të zëvendësohen me militinatë të PS (Dokumenti)

Ish-deputeti dhe ish-ministri i Shëndetësisë, Vangjel Tavo, ka denoncuar në rrjetet sociale largimin nga puna të 73 personave, personel mjekësor nga QSUT.

“Vazhdojnë PPP-të dhe ja dëmi ndaj bluzave të bardha – 73 të larguar nga puna!

Ky është shpërblimi që qeveria e paaftë u jep bluzave të bardha. Heronjtë e heshtur hiqen nga puna e detyrohen nga ky shtet të emigrojnë në Gjermani e në vende të tjera.

Turp! Mbroni bluzat e bardha dhe jo PPP-të tuaja tek të cilat jeni vërsulur me garuzhde.

Turp!”, shkruan Tavo, duke publikuar edhe dokumentin e mëposhtëm.

doc