Gjergj Lucës i grabisin kasafortën me 100 milionë lekë në fabrikë

Një fabrikë e përpunimit të peshkut mësohet se është grabitur ditën e sotme në fshatin Fushë-Labinot në Elbasan. Burime mediatike bëjnë me dije se ngjarja ka ndodhur dy ditë më parë. Fabrika e perket biznesmenit, Luca.

Grabitësit mësohet se kanë marrë kasafortën e cila kishte në të një shumë prej 100 milion lekësh. Personat mësohet se kanë qenë të maskuar dhe kanë mundur të hapin vetëm një nga dy kasafortat.

Ndërsa në pamundësi për të hapur të dytën e kanë marrë me vete. Pasi kanë kryer grabitjen ata janë larguar me një automjet tip Benz.