Shehaj: Mungesa e një pakete nga qeveria për shpëtimin e biznesit është kriminale!

Ish-deputeti i PD, Agron Shehaj shkruan në një reagim në faqene t ij sociale se, një paketë e ndërhyrjes dhe financimeve në ekonomi është prioritet kombëtar. Shehaj shkruan se, mosveprimi është kriminal, i paprecedentë në botë. Bizneset po falimentojnë çdo çast.

“Qeveria nuk ka asnjë fond apo paketë për rimëkëmbjen e biznezit. Një paketë e ndërhyrjes dhe financimeve në ekonomi është prioritet kombëtar.

Mosveprimi është kriminal, i paprecedentë në botë. Bizneset po falimentojnë çdo çast.
Nëse rënia nuk ndalet, pasojat për ekonominë dhe mirëqenien e shqiptarëve do të jenë dramatike e do të ndihen për shumë vite”, shkruan Shehaj.