Pse Taulant Balla shpreson se do t’ia hedhë pa u hetuar nga BKH dhe pa u ndëshkuar?

Taulant Balla është i mirënjohur si një ndër personazhet e politikës, tejet i përfolur për lidhjet e tij me botën e krimit.

Taulant Balla si deputeti i Partisë Socialiste në Librazhd është i përfolur se drejton grupin kriminal të Suel Çelës, ky grup kriminal e ka qendrën në Elbasan, është shumë i fuqishëm në Shqipëri, the hetuar se merret me trafik ndërkombëtar të lëndëve narkotike, me marrjen e tenderave të qeverisë së partisë socialiste në mënyrë të jashtëligjshme, etj.

Taulant Balla, i cili jep leksione drejtësie, është i përfolur për 57 udhëtimet me trafikantin ndërkombëtar të drogës, Edmond Bego.

Dy makina Toyota Yaris që u kapën në portin e Durrësit me rreth 5 milionë euro, kanë përfolur pikërisht deputetin “puritan” të Librazhdit.

Sa të vërteta janë këto?

Duhet që pikërisht kjo “drejtësi drapër” të na i sqarojë.

Entuziazmi i Taulantit se do t’ja hedhë pa u hetuar nga BKH e pa u ndëshkuar, ndoshta ka lidhje me besimin se ky e rraca e tij kanë, se do ta kenë përgjithmonë drejtësinë “drapër” në duart e tyre!

Po, po tamam drapër, të ndëshkojnë zërat kundër e të mbrojnë krimet e tyre!

Gjithsesi një gjë ta kesh të sigurtë Taulant, asgjë nuk është e përjetshme, as mosha, as shëndeti, as pasuria, pushteti jo se jo!

Ilir Allkja
mjek