Ballina Aktualitet Qeveria nuk i vlerëson shtëpinë e shembur nga tërmeti, tenton vetëvrasjen (Video)

Qeveria nuk i vlerëson shtëpinë e shembur nga tërmeti, tenton vetëvrasjen (Video)

Il centro di Amatrice distrutto dal terremoto che nella notte ha colpito l'Italia centrale. Amatrice, 24 agosto 2016. ANSA/ ALBERTO ORSINI

Vlerësimi i dëmeve të banesave nga tërmeti mbi bazën e ryshfeteve dhe miqësive ka krijuar shqetësimë të jashtëzkaonshme tek qindra familje në zonat e prekura. Një prej këtyre kryefamiljarëve në Vorë ka tentuar të kryejë vetvrasje duke u lyer edhe me benzinë, pasi dëmin në shtëpinë e tij të shkatërruar, zyrtarët vendorë thuajse e kanë zhvlerësuar fare.

Ish-Kryeministri Sali Berisha e denoncoi edhe këtë fakt sot në Fb, bashkë me mesazhin e një banori të Vorës, që ka hedhur dritë mbi korrupsionin e rëndë që ka lindur në një fushë të re muajt e fundit: atë me fondet e rindërtimit nga tërmeti.

Berisha shkruan: “Tenton të vrasë veten. Shtëpinë e ka të shkatërruar nga tërmeti, narko-qeveritarët, ndrikullat Omeri e Balluku, ia mohojnë. Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital. “

  1. Sali Berisha.

Shiko çfarë bëhet në Vorë. Një hallexhi, shtëpinë e ka DS10, këto s’ia kanë nxjerrë DS5. Ka desh me vra veten.

Shikoni çfarë bën Laureta Omeri: partisë, njerëzve të vet, shtepitë -Ds5, kurse atij që e meriton, – fare!

Kjo është bashkia Vorë, po qe me Edin, DS5. Ja shiko ç’bën Hekuran Balluku me rindërtimin. Një tërmet nga dora e këtyre.

M.B emri i këtij personit. Është lyer dhe me benzinë. Shiko ku kanë përfunduar njerëzit. Faleminderit. Anonim të lutem.

Exit mobile version