Ballina Aktualitet Meta paralajmëron Ramën: Edhe Haxhi Qamili nisi revolucion perspektivës europiane të Shqipërisë,...

Meta paralajmëron Ramën: Edhe Haxhi Qamili nisi revolucion perspektivës europiane të Shqipërisë, por dihet si përfundoi…

Presidenti Meta i ka dërguar edhe njëherë një mesazh të qartë Edi Ramës që të mos luajë me fatin e Shqipërisë dhe shqiptarëve, duke rrezikuar integrimin e tyre duke ndryshuar në mënyrë të njëanshme rregullat e lojës.

‘Edhe Haxhi Qamili nisi revolucion kundër Europës dhe perspektivës europiane të Shqipërisë!

Por si përfundoi e dimë të gjithë!’

Exit mobile version