Kryemadhi: PO listave të hapura 100 përqind! Askush të mos i fshihen gjykimit të popullit!

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi është shprehur PO hapjes së listave 100 %.

“Askush, përfshirë dhe kryetarët të mos i fshihen gjykimit të popullit!

Koha për ndryshim cilësor që fuqizon zërin e qytetarëve dhe jep shpresë për ndërtimin e të ardhmes në Shqipëri, si një shtëpi e të gjithë shqiptarëve”, shkruan Kryemadhi në Facebook.

Propozimi për hapjen e listavë 100% dhe jo në mënyrë të pjesshme, siç propozon PS dhe deputetët e tjerë në parlament, u bë nga Kryetari i PD, Lulzim Basha, dhe u mbështet nga opozita e bashkuar.