Video/ Dyluftimi mes Tyson dhe tigrit të tij

Gjatë një intervistë të dhënë për CBS në vitin 1996, Mike Tyson e kishte zhvilluar një dyluftim me tigrin e tij, të quajtur Kenya. Ajo video është bërë sërish virale gjatë ditëve të fundit, pas një interviste tjetër të ish-boksierit legjendar.

54-vjeçari Mike Tyson kishte jetuar me tigrin Kenya për gati 16 vjet, mirëpo në fund ishte detyruar ta largonte atë kur ushte vjetruar, shkaku se ishte bërë më agresive, transmeton Gazeta Express.

Por, para se ta largonte, tigri i tij kishte qenë protagonist gjatë një interviste të Tysonit, videoja e së cilit është bërë sërish virale së fundi.

Përderisa tani është kthyer në formë të mirë fizike, 54-vjeçari e ka pranuar se ai nuk është më i njëjti dhe është përlotur teksa ka rrëfyer se sa shumë i mungon koha kur ai ishte ndër boksierët më të mirë në botë.

“Unë jam student i luftërave të dreqit. I njoh të gjithë luftëtarët – Akili, Aleksandri e Napoleoni. I njoh të gjithë, kam lexuar dhe i kam studiuar të gjithë. Unë e njoh artin e të luftës, vetëm këtë e kam studiuar”, ka thënë Tyson.

“Për këtë arsye mua më frikësohen aq shumë. Për këtë arsye më frikësoheshin aq shumë kur hyja në ring. Unë isha një asgjësues, për këtë kam lindur”.

“Tani, atë ditë kanë shkuar. Është boshe, unë s’jam asgjë. Jam duke punuar në artin e përulësisë. Kjo është arsyeja pse po qaj sepse nuk jam më i njëjti person dhe po më mungon ai person”.