Video/ “O hajdut, o legen”… Plas sherri për tenderat, kryebashkiaku i Ramës humb toruan

Kryebashkiakët e Ramës kanë dalë jashtë kontrollit dhe nuk dinë çfarë bëjnë.

Debatet, fyerjet dhe kërcënimet janë të përditshme në 61 bashkitë moniste dhe shkaqet janë interesat e ngushta tenderët, vendet e punës, që duket se po shtohen dhe më shumë tashmë që viti i ardhshëm është zgjedhor.

Një video e shpërndarë në rrjetet sociale tregon një mbledhje të tensionuar të këshillit bashkiak të Matit, këshill ky monopartiak, ku kryetari i Bashkisë, Agron Malaj, debaton me tone të ashpra me një prej anëtarëve socialistë.

Malaj i drejtohet anëtarit të këshillit më fjalë fyese “hajdut” dhe “legen”. “O hajdut, o legen, u bë fytyra jote“, dëgjohet në video zëri i Malajt.