Foto/ Ishte i zhdukur prej disa javësh, trupi i të riut nga Kavaja gjendet i groposur në…

Trupi i pajetë që rezultonte i zhdukur prej disa javësh, i një shqiptari, është gjetur në Maqedoninë e Veriut. Bëhet fjalë Riku Beun, i cili së bashku me familjen ishin banues në Kavajë, në fshatin Kryevidh.

Trupi i 35-vjeçarit është gjendur i groposur në periferi të Skupit, ndërsa është identifikuar nga familjarët e tij.

Autoritetet shtetërore në Shkup kanë kryer të gjitha verifikimet, në bashkëpunim edhe me homologët shqiptarë. Analiza e ADN-së dhe materiali gjenetik i marrë nga trupi i pajetë, rezulton se përputhet me shenjat e gishtave të Riku Beut. Kujtojmë këtu se policia shqiptare, por dhe ajo maqedonase, e kanë pasur të skeduar 35-vjeçarin Riku Beu dhe dispononin gjurmë të gishtave të tij.

Trupi i Rikut ishte gjetur prej disa ditësh, por vetëm pesë ditë më parë një polici njoftoi familjen, e cila u nis për në Shkup.

Krahasimi i ADN-së në trupin që u gjet i groposur në Shkup, përputhet me shenjat e gishtave të Riku Beut, i cili rezultonte i humbur që prej datës 7 mars 2020.

riki beu i humbur 780x405 1