Reagimi i fortë i Presidentit: Të ndalim projektin antikombëtar të zhbërjes së Shqipërisë!

Kreu i shtetit, Ilir Meta reagoi pas një raporti të OKB, që parashikon se nga Shqipëria do largohen edhe 615 mijë njerëz të tjerë.

“Ndalimi i ritmeve dramatike të shpopullimit të Shqipërisë është sfida më e madhe që kërkon urgjentisht reflektim dhe zgjidhje konkrete.

Koha për të ndalur projektin antikombëtar të zhbërjes së Shqipërisë është tani!

Plotësimi pa vonesë i 15 kushteve është harta e vetme e rrugës së Shqipërisë europiane!
Të bashkohemi kundër shpopullimit dhe kthimit të shpresës!

Shqipëri pa shqiptarë nuk mund të ketë!” shkruan Meta, teksa poston edhe shkrimin.

OKB: Nga Shqipëria kanë ikur 1.2 mln persona gjatë 1990-2020, pritet të largohen dhe 615 mijë të tjerë në dekadat e ardhshme