Reagimi i fortë i mjekut të njohur: Në spital të shtrojnë veç nëse je…

Situata e koronavirusit në Shqipëri është totalisht jashtë kontrollit. Tani më nuk po bëhet as gjurmim e as survejim, por tamponë u bëhen vetëm personave që kanë temperaturë të lartë.

Mjeku Petrit Vargu shkruan në faqen e tij në Facebook, se tani në spital të shtrojnë vetëm kur je në gjendje të rëndë.

Reagimi i plotë i mjekut Petrit Vargut

‘Brekët ranë!’

Tani as nuk marrin me guxim te bëjnë propagande.

Anarshi totale. Qindrave familjeve u merret tamponi vetëm atyre qe kane temperature, duke harruar fjalët gjurmim, survejim etj …

Qindra paciente qe nuk shtrohen dot ne spital nëse rëndesa e sëmundjes nuk behet ekstreme. Nuk e di ku humbi flota e 130 respiratorëve me intubim?

Dikur me nxirrnin sytë, kur ulja pak numrin e respiratorëve.

Spital Covid 4 është gërmadhë dhe nuk do të bëhet kurrë spital, por do të jetë një hotel për të sëmurë.

Ka mungesë të theksuar të personelit mjekësor te kualifikuar dhe ato që janë punojnë të strapacuar dhe jashtë normave të rekomanduara nga organizmat mjekësore.

Mjeket e familjes janë pothuajse të dalë jashtë loje.

Shume njerëz mjekohen me telefonata nga specialistët.

Zoti Joti, hesht prej 6 muajsh.

Ministrja vazhdon zgjedh personat që do të ketë në panele për ndonjë pseudo debat.

Media e shitur merret me deklaratat e Hajdarit.

Lulit na i ra mendja për Kosovën.

Populli tretet si qiri…