Inspektorët tatimorë të prekur me Covid-19 infektojnë bizneset gjatë ushtrimit të kontrolleve

Një qytetar ka denoncuar faktin e prekjes me Covid-19 të inspektorëve tatimorë të cilët më pas infektojnë bizneset gjatë kontrolleve që ushtrojnë.

Denoncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha.

Inspektoret tatimor infektojne bizneset me covid19!Krim!

Lexoni denoncimin e tatimorit dixhital. sb

Pershendetje doktor korona ka prekur drejtorine e tatimeve dhe konkretisht ne drejtorine e kontrollit ne terren.ku u ka rezultuar pozitive tamponi 4 inspektoreve dhe drejtorit te tyre. 2 nga te prekurit jane mario jace dhe dritam boci.

Ministrja e shendetesise duhet ti bej publike emrat sepse keta shkojne kontrollojne nga 6 biznese dite perdite dhe jan burim potencial i shperndarjes se covid19.ju lutem ta beni publike qe te pakten te ndergjegjesohen bizneset.