Ballina Aktualitet Çfarë po ndodh me kufijtë? Pas Kakavijës, bie sistemi edhe në Kapshticë!

Çfarë po ndodh me kufijtë? Pas Kakavijës, bie sistemi edhe në Kapshticë!

Ka bllokim të sistemit nga pala greke në Kapshticë pasi nuk është aktiv sistemi i aplikacionit.

Për shtetasit e huaj që duan të kalojnë pikën kufitare të Kapshticës për të hyrë në palën shqiptare duhet të plotësojnë një formular për të shpjeguar hollësisht itinerarin dhe arsyen e fortë që kanë për të kaluar kufirin. Nuk lejohen turistë.

Exit mobile version