Çfarë po ndodh me kufijtë? Pas Kakavijës, bie sistemi edhe në Kapshticë!

Ka bllokim të sistemit nga pala greke në Kapshticë pasi nuk është aktiv sistemi i aplikacionit.

Për shtetasit e huaj që duan të kalojnë pikën kufitare të Kapshticës për të hyrë në palën shqiptare duhet të plotësojnë një formular për të shpjeguar hollësisht itinerarin dhe arsyen e fortë që kanë për të kaluar kufirin. Nuk lejohen turistë.