Ca sqarime për maskarenjtë, që duan izolimin me çdo kusht të Shqipërisë!

Nga Petrit VASILI

Edi Rama me disa apendikse politike duan të ndryshojnë Kushtetutën sepse sipas tyre të gjithë në Këshillin Politik duhet merrkan diçka.

Keshilli politik nuk është pazari i gjesë së gjallë ku çdo njeri rrëmben diçka.

Puna e këshillit bazohet mbi rekomandimet e OSBE-ODIHR, që lidhen me ato rilindja ka bërë në dëm të zgjedhjeve dhe për fajin e saj.

Opozita shqiptare as ka kërkuar dhe as ka marre gjë në Këshillin Politik.

Opozita ka diskutuar e dhënë mendim për përmirësimin e propozimeve të ardhura nga ekspertët që pasqyronin rekomandimet e OSBE-ODIHR.

Dakordesia e 5 qershorit prodhoi një Kod Zgjedhor me ndryshime për të siguruar zgjedhje normale.

5 qershori kërkoi 6 muaj kohe dhe ekspertizë vendase dhe ndërkombëtare.

Edi Rama kërkon sot të ndryshojë Kushtetutën për 6 ditë.

Edi Rama nuk po hap listat kjo është genjeshtër e paturp.

Listat jane te mbyllura për fituesit dhe të hapura për humbësit.

Pra 1/3 e listes është e mbyllur ajo që do dhe vendos kryetari i partisë,  për pjesën tjetër i thonë popullit: zgjidh kë të duash, por ai apo ajo në parlament nuk do të shkojë.

Edi Rama ka vetëm një qëllim: që të heqë koalicionet vetem për një arsye sepse është i humbur 100%.

Pra duhet të shqyhet Kushtetuta vetëm se ka tmerr Edi Rama nga humbjet dhe nga zgjedhjet.

Pra ky i lemerisur nga humbja shkel të drejta të mëdha kushtetuese dhe demokratike në emër të genjeshtrës, që populli të zgjedhë fantazma që nuk fitojnë.

Edi Rama që gjoja  flet në emër të popullit është pikërisht ai qe i vjedh votën popullit dhe këtë tashme e di gjithë bota.

Edi Rama dhe apendikset e tij janë bashkëhajdutë dhe shpërdorues të votës së popullit.

Populli vullnetin e shpreh me Referendum dhe dhe nuk ka nevojë për suflere të kriminalizuar si këta.

Këta maskarenj  për ca lekë dhe për ca vende pune duan të izolojnë Shqipërinë dhe ta pengojnë me çdo kusht qe ajo të integrohet në Europë.

Sot përballë shqiptareve janë armiqtë e integrimit.

Të izolojme sot me çdo kusht e mjet këta armiq të integrimit, qe duan izolimin dhe mjerimin e shqiptarëve.