Ballina Aktualitet Kruja vijon të jetë zonë e kuqe nga Covid-19

Kruja vijon të jetë zonë e kuqe nga Covid-19

Përhapja dhe shtrirja e koronavirusit ka marrë përmasa të frikshme në vendin tonë.

Kruja ka qenë një zonë ku ka patur shumë raste të konfirmuara të infeksionit sidomos në fasoneritë e kësaj zone.

Nga 30 tamponë ditën e djeshme ne rrethin e Krujes 7 prej tyre deri tani janë pozitivë, shpjegojnë burimet.

Të prekurit janë vazhdim i infektimeve komunitare dhe e kontakteve të të infektuarve të mëparshëm.

Exit mobile version