Protesta para Kryeministrisë/ Policia shpërndan me forcë dhe arreston pronarët e lokaleve

Policia ka arrestuar protestuesit përpara kryeministrisë, të cilët filluat të grumbulllohen për të kundërshtuar masat e qeverisë për mbylljen e bareve dhe lokaleve të natës.

Protesta të zhvillohej para ambienteve të kryeministrisë ditwn e sotme, ndërkohë që policia vazhdimisht kërkon shpërndarjen e turmës.

Ky vendim, sipas pronarëve të bareve dhe lokaleve, dëmton rëndë ekonominë e personave që punojnë në këto biznese, që nga stafet e punonjësve e deri tek këngëtarët e muzikantët, duke qenë se këto aktivitete i kanë si burim kryesor të ardhurash.

2020 07 21 at 3.05.15 AM