Gjendet e djegur një tjetër makinë në Vlorë, dyshimet e para

Një makinë është gjetur e djegur në rrugën që të çon për në fshatin Gjormë në qytetin e Vlorës.
Nuk ka ende informacion se sa kohë ka kjo makinë që ndodhet aty dhe në ç’rrethana ka përfunduar në këtë vend.

Makina është e llojit Tëingo.

Ndërkohë që po në Vlorë ditën e sotme u gjet një makinë luksoze e djegur gjatë natës, që i përkiste disa pushuesve nga Maqedonia.