Berisha: Spitali i Korçës, bomba e fundit biologjike e Covid-19!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin ë një qytetari, i cili shkruan se, 70 % e spitalit Korçë janë të infektuar me Covid. Sipas tij, janë infektuar infermierë e doktorë dhe pacientë që venë te Urgjenca.

Postimi ish-Kryeministrit Berisha në Facebook

Spitali i Korçës, bomba e fundit biologjike e Covid19!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Z.BERISHA 70% e spitalit korce jan te infektuar me covid, infermiere e doktore dhe paciente qe ven te urgjenca. kta genjejn qe thone jane 3 ose 4. shihe neser se sa do dalin pozitiv doktore dhe infermiere.