Ballina Politikë “Mashtruesi i Surrelit” ka frikë nga ndëshkimi! Tani betejën e ka me...

“Mashtruesi i Surrelit” ka frikë nga ndëshkimi! Tani betejën e ka me gjermanët dhe…

Nga Kastriot ISLAMI

“Mashtruesi i Surrelit” ka frike nga ndeshkimi…Tani betejen e ka me gjermanet… dhe duhet lene te perplaset fort se kjo do te ndodhe me siguri…Tre vete kane ndertuar bunker per tu fshehur nga ndeshkimi: Sadami, Gadafi dhe “mashtruesi frikacak” i Surrelit…

Tani qe perendimi i ka hequr vijen dhe po pergatitet per ta ndeshkuar, ai po luan ‘ekstremistin” kunder tyre, me shpresen se ata do therrasin per tja thene perballe qendrimin e “ashper”….

Pret pikerisht kete moment per tu “jargavitur si qyrranjos dhe qarraman” dhe me “ulurima frike dhe xheste lepirese” duke menduar se do te mund ti intrigoje perendimoret me shpresen se keshtu do te mund te beje pazarin e rradhes per ti shpetuar ndeshkimit…

“Frikacaku lepires i Surrelit” ka programuar ta realizoje objektivin e mosndeshkimit permes sigurimit te postit te “presidentit”. Gjithkca tjeter thote eshte mashtrim dhe genjeshter dhe sduhet besuar sepse e ben per te fshehur kete synim makiavelik… kjo i duhet shpjeguar te gjithe perendimoreve…

Exit mobile version