Berisha: Një këshillë miqësore për qeverinë e Kosovës!

Ish-Kryeministri Berisha i ka dhënë një këshillë miqësore qeveroisë së Kosovës.

Berisha shkruan në një postim në Facebook se, heqjen e taksës antikombëtare në rrugën e Kombit kërkojeni aty ku u vendos në Beograd.

Sipas Berishës, taksën e vendosi kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama me urdhër të Beogradit në kuadrin e luftës së ftohtë të Tiranës kundër Prishtinës.

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Heqjen e takses antikombetare ne rrugen e Kombit kerkojeni aty ku u vendos ne Beograd.
Taksen e vendosi Zografi Bis me urdher te Beogradit ne kuadrin e luftes se ftohte te Tiranes kunder Prishtines.

Viktime e ketij urdheri rane edhe rrethet e veriut, Kukesi, Hasi dhe Tropoja, te cilat Zografi Bis ne traditen e tij aterore i urren per vdekje.

Ne keto tre rrethe investimi i vetem qe Zografi Bis ka bere hedhjen e asfaltit ne 10 km te segmentit te fundit te rruges B Curri – Valbone, ne te cilat ishte hedhur stabilizanti.

Me falni harrova edhe aeroportin e Kukesit por ate e kishte vetem ne 3D. sb