Komisioneri për Zgjerimin në BE: Me rëndësi përparimi i reformave…

Komisioneri për Zgjerimin në BE, Oliver Varhelyi ka takuar sot kryenegociatorin e Shqipërisë, Zef Mazi për të diskutuar për hapat e ardhshëm të vendit në funksion të vendimit për hapjen e negociatave.

Varhelyi shkruan se u diskutuan për përgatitjet që duhet të bëjë Shqipëria për këtë vendim si dhe po ashtu u nënvizua edhe rëndësia e avancimit në reformat aktuale.

STATUSI NGA VARHELYI

U takova me negociatorin e sapoemëruar të Shqipërisë për integrimin europian Zef Mazi këtë mëngjes për të diskutuar përgatitjet dhe hapat e ardhshëm në funksion të vendimit për hapjen e negociatave. Gjithashtu theksuam rëndësinë e përparimit në reforma.

mazi 600x339 1