Video/ Reagimi i fortë i Berishës: Fajin më së pari e ka ai që nuk mori asnjë masë për luftën kundër Covid-19

Fajin e ka ai që në vend të ndërgjëgjësimit përdori tmerrimin e qytetarëve me fjalime terroriste për 18 mijë të vdekur, male me kufoma etj etj, dhe ata tani si reagim i kundërt nuk duan t’ja degjojnë më emrin si terrorist”.

Mbi situatën më të fundit të Covid-19, në vendin tonë, kështu është shprehur ish-kryeministri Sali Berisha, i cili përmes një reagimi në Facebook, ka renditur argumentet e tij, duke fajësuar kreun e qeverisë për keqmanaxhimin e situatës.

Reagimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Fajin e kanë qytetarët!

Fajin më së pari e ka ai që nuk mori asnjë masë për luftën kundër Covid-19.

Që la vendin pa teste e pa maska.

Që përdori dhunë, terror policor e ushtarak, tanke e gazra helmuese kundëer qytetarëve në vend të maskave dhe testeve në luftën kundër virusit.

Që në vend të ndërgjëgjësimit përdori tmerrimin e qytetarëve me fjalime terroriste për 18 mijë të vdekur, male me kufoma etj etj, dhe ata tani si reagim i kundërt nuk duan t’ja degjojnë më emrin si terrorist.

Që shndërroi me praktikën që ndoqi spitalet në bomba biologjike.

Që  mashtroi dhe manipuloi gjer në neveri çdo shifër e të dhënë.

Fajin e kane qytetaret!Fajin me se pari e ka ai qe nuk mori asnje mase per luften kunder covid19Qe la vendin pa teste e pa maskaQe perdori dhune, terror policor e ushtark, tanke e gazra helmuese kunder qytetareve ne vend te maskave dhe testeve ne luften kunder virusitQe ne vend te ndergjegjesimit perdori tmerrimin e qytetareve me fjalime terroriste per 18 mije te vdekur, male me kufoma etj etj dhe ata tani si reagim i kundert nuk duan tja degjojne me emrin si terrorist dhe nuk besojne asgje.Qe shnderroi me praktiken qe ndoqi spitalet ne bomba biologjikeQe mashtroi dhe manipuloi gjer ne neveri çdo shifer e te dhene. sb

Gepostet von Sali Berisha am Samstag, 11. Juli 2020