Kavaja përkujton dëshmorin e demokracisë, Josif Budo

Partia Demokratike në bashkëpunim me shoqatën Antikomuniste “26 Marsi” përkujtuan sot, dëshmorin e demokracisë, Josif Budo në përvjetorin e rënies së tij më 10 Korrik 1990!

Në nderime morën pjesë nënKryetari i PDSH, Edi Paloka, kreu i degës së PD Kavajë, Isa Sakja, kreu i shoqatës “26 Marsi”, Tahir Okshtuni, familjarë, si dhe qytetarë të shumtë që gjithmonë janë aty për te mos e harruar gjakun e dëshmorit të demokracisë, Josif Budo.

6 6

2 23

3 17

4 14

5 9