Nga shtatori do të ulet në gjunjë dhe në janar mund të shtrihet për tokë, “Injoranti” i Surrelit nuk kupton asgjë!

Nga Kastriot ISLAMI

Shqiperia eshte ne humnere ekonomikisht… Borxhi eshte me i madh se PBB… qe do te thote se nese dikush prodhon dicka dhe fiton 100 leke atehere atij nuk i mbetet asgje per te ngrene se ka borxh 120 leke… Dikush do te thoshte qe edhe Tito me shoke me borxhe e shtyne, keshtu do ta shtyje edhe Rama…

Se gjate dikatures shqiptaret fituan imunitet nga varferia, prandaj shqiptaret e pranojne Ramen….JO..JO…JO…! Kjo nuk eshte e verte plotesisht se eshte kaluar pragu i aftesise si per te shlyer borxhin ashtu edhe per te mbajtur mbi kurriz nje borxh e varferi kaq te madhe…!

Shqiperia nuk ka asnje mundesi per te dale nese borxhi i afrohet apo tejkalon PBB se aktualisht nuk prodhon asgje…dhe nuk konkuron dot me asgje… madje as me burime njerzore sepse Rama ka detyruar te emigrojne te rinjte energjike dhe trurin e vendit, pra te arsimuarit e te aftet…Duke filluar nga shtatori vendi do te ulet ne gjunje dhe ne janar 2021 mund te shtrihet edhe per toke…!

Gjendja sot eshte álarmante dhe “injoranti” i Surrelit ose nuk kupton asgje ose poshtersisht po e rrokullis vendin thelle e me thelle ne humnere duke ju bere te qarte se “pas meje do te behet kiameti’…Hapni syte dhe veproni sa me shpejt, ndonese eshte vone..Lereni teorite e reagimet teorike e te sterholluara….