Covid-19/ Edhe OSHEE kthehet në vatër infeksioni

Tre raste të reja me Covid-19, janë shënuar ditën e sotme në qytetin e Përmetit.

Sërish vatër infeksioni është bërë OSHEE në këtë qytet, ku sipas Ministrisë së Shëndetësisë janë konfimuar pozitiv 3 raste të reja.

Të konfirmuar me koronavirus janë djali dhe babai i arkëtares së OSHEE-së, e cila doli pozitiv me Covid-19, 3 ditë më parë.

Ndërkohë që me Covid-19 është konfirmuar pozitiv edhe një tjetër arkëtare punonjëse e OSHEE së këtij qyteti.