Ballina Aktualitet Cirku i Rilindjes, Blendi Çuçi dha shfaqjen e rradhës në Tragjas

Cirku i Rilindjes, Blendi Çuçi dha shfaqjen e rradhës në Tragjas

Cirku në fshat!
Cirku i Rilindjes dha shfaqjen e rradhës në Tragjas.

Blendi Çuçi në luftë me brucelozën!

Në numër e sipër nuk u mor vesh, me çfarë, si dhe kur do ta bënte luftën.

Foli e tha për 400 milionë lekë të fondit shtesë për betejën kundër parazitëve, ama në kujtesën e të pranishmëve vetëm mbeti luksi i mercedesit të zi të ministrit, grushtat dhe facebook-u me bërryla.

Fjalë dhe foto!

Nuk është se presim gjë nga Blendi. Edhe kaq, mirë!

Po, meqë shkoi në Tragjas e meqë jemi te bujqësia, pyeti gjë për punën e atij plantacionit të pardjeshëm?

Exit mobile version