Ballina Aktualitet Mbyllet gjykata e Apelit Durrës dhe ajo e Kavajës, infektohen me Covid-19...

Mbyllet gjykata e Apelit Durrës dhe ajo e Kavajës, infektohen me Covid-19 dy gjykatës

Covid-19 ka mbërritur dhe në dyert e gjykatave. Burimet bëjnë me dije se kanë rezultuar pozitiv dy gjyqtarë në Kavajë dhe në Durrës, çka ka bërë që këto institucione të mbyllin dyert e tyre për dy javë.

Rastet janë zbuluar në Gjykatën e Shkallës së Parë në Kavajë, dhe në atë të Apelit të Durrësit, të cilat gjenden pranë njëra-tjetrës.

Në të dyja godinat ka nisur procesi i dezinfektimit dhe punonjësit janë këshilluar që të qendrojnë në banesë derisa të bëhet kryerja e tamponit për një pjesë të tyre.

Kujtojmë se Gjykata e Apelit të Durrësit, është transferuar në Kavajë, pasi godina e gjykatës në Durrës pësoi dëme nga tërmeti i 26 nëntorit.

Exit mobile version