Dokumenti/ Kryeministri miraton ndërtimin e Landfillit të Vlorës, përfitues nuk mund të ishte tjetërkush, por Klodian Zoto!

Departamenti Antikorrupsion i Partisë Demokratike publikon dokumentin: Kryeministri miraton ndërtimin e Landfillit të Vlorës, përfitues nuk mund të ishte tjetërkush, por Klodian Zoto

– ̈ ̈ …

Kur bëhet fjalë për mbetje (plehra) të ngurta, apo jo, landfill, incenerator, i ndërtuar apo në letër, automatikisht duhet të të vijë në mendje.

I përfshirë dhe përfitues në djegësin e Elbasanit, i dhënë kompanisë fantazëm të krijuar enkas për të lidhur kontratën;

I përfshirë dhe përfitues në landfillin e Fierit, pa garë dhe transaksione kuotash të paligjshme, landfill të cilit i dihet vetëm emri, sepse për trajtim mbetjesh ende nuk e ka uruar kush “Punë e mbarë!”, ndërkohë që gjendet me arkën me plot 24 mld lekë;

Patjetër i përfshirë dhe përfitues në landfillin e Tiranës, gjithnjë pa garë dhe me skema kompanish offshore.

Nuk mund të mos përmendet veprimtaria jashtë territorit të RSH-së, deri në Zimbabwe, që tronditi vendin në fjalë për nivelin e lartë të përfshirë në aferë identike korruptive.

Harta e mbetjeve së fundmi përfshin Vlorën: Kryeministri miraton ndërtimin e ;, përfitues nuk mund të ishte tjetërkush pos Zotos.

1 23

2 17