Ballina Aktualitet Video/ Kreu i PD Fier pranë protestuesve të ALBPETROL: Punonjësit kërkojnë pagat...

Video/ Kreu i PD Fier pranë protestuesve të ALBPETROL: Punonjësit kërkojnë pagat që u takojnë me ligj

Kryetari i degës së PD Fier, Luan Baçi ka shkrua sot tek protestuesit e Albpetrol në mbështetje të kërkesave të tyre.

Baçi shkruan në një postim në faqen e tij sociale se, punonjës të administratës dhe specialistë të Albpetrol kërkojnë të drejtën e tyre, kërkojnë pagat që ju takojnë me ligj.

Reagimi i plotë i kreut të PD Fier, Luan Baçi

PROTESTA E SOTME E SPECIALISTEVE TE ALBPETROL SH.A. TREGON ME SE MIRI, TE VERTETEN MBI ÇDO DENONCIM TE BERE NGA NE, MBI ABUZIMET DHE VJEDHIET E DREJTUESVE TE SAJ.

Protesta sot ne Albpetrol, punonjes te administrates dhe specialiste, kerkojne, te drejten e tyre, kerkojne pagat, qe ju takojne me ligj.

Drejtuesit e korruptuar te Albpetrolit, vazhdojne te vjedhin, jo vetem me tendera dhe blerje-shitje te ndryshme, por te abuzojne dhe me pagat e administrates, duke aplikuar te ashtuquajturen” page lufte” 26 000 lek, per shumicen e administrates, ndersa drejtoret vipa, qe vijne qe nga P….S….dmth nga Tirana, jo vetem qe marrin paga sa te KM te tyre, por abuzojne dhe me mijra litra nafte per levizjet e tyre te pa kontrolluara.

Gazhelet drejtues dhe kompania e hajduteve te Tiranes, dje pas publikimit te disa dokumenteve diskretituese dhe sms se ardhur nga specialiste te Albpetrol, ne adresen time, filluan nga presionet dhe shantazhet, per te gjetur autoret e informimit dhe denoncuesit kurajoze, qe me derguan mua infot.
Me kote mundoheni, jane shume ,jane te gjithe.

Te gjithe ata qe jane nga Fieri, Patosi, Mallakastra, Rroskoveci.etj..nuk ju duan, jeni te pa deshirueshem, jeni hajdut dhe uzurpator, nje dite do te pergjigjeni, do te viheni para ligjit, do vini ne burge.

NE NUK HARROJME!

Exit mobile version