Video/ Endri Hasa: Ja si Qeveria manipuloi me të dhënat e ndihmave. U dhanë nga biznesi dhe shoqatat

Propaganda vazhdon të çirret por nuk e mbulon dot të vërtetën në sytë e shqiptarëve.

Qeveria i manipuloi të dhënat e ndihmave duke shumëfishuar me deklarata dhe foto propagande çfarë u shpërnda dhe duke përvetësuar si ndihmë shtetërore atë që u shpërnda nga biznesi dhe shoqatat.

Nderkohë bashkë me gënjeshtrat as babëzia nuk u ndal!

Rezervat u furnizuan me tender sekret dhe pa garë duke përjashtuar 35099 sipërmarrje nga kompania maqedonase EuroVia që si kompani kompjuterash skishte asnje lidhje me këto sherbime por kënaqte babëzinë e 🤡 kllounit dhe hajdutëve të tij.

Edi Rama është #kryeministerideshtuar!

Largimi i tij është alternativa e vetme për të sjellë #ditemetemira ✌️

https://www.facebook.com/endrihasa.al/videos/741488176622737/