Rrugët 3D të Edi Ramës, drejtori i fushatës së PD: Nuk do të realizohet asnjë projekt i qeverisë në ikje që vjedh shqiptarët!

Rrugët 3D te Edi Ramës, drejtori i fushatës së PD, Alfred Rushaj: Nuk do të realizohet asnjë projekt i qeverisë në ikje, që vjedh shqiptarët.

https://twitter.com/alfredrushaj/status/1279391722791976961?s=21

Ne grahmat e fundit te qeverise ne largim, Edi Rames s’i ka mbetur gje tjeter veç te premtoje rruge 3D. Ne ditet e fundit te qeverisjes se deshtimit i vetmi sukses i tij mbeten videot me regji qendrore dhe propaganda e dale boje.

Asnje rruge e premtuar me koncension dhe çmim stratosferik, asnje projekt ne 3D qe vjedh xhepat e shqiptareve dhe asnje hajduteri e re e projektuar nuk do te realizohet. Koha e Edi Rames ka mbaruar!