Basha në Velipojë: Këtu dhurata e Ramavirusit ka qenë shkatërrimi i biznesve…

Kryetari i PD, Lulzim Basha ka shkuar sot në në Velipojë për të folur me sipërmarrësit dhe operatorët turistikë për situatën e vështirë ekonomike që po ndikon shumë fort në situatën e turizmit.

Basha tha se, ka shkuar aty ku “dhurata e Ramavirusit” ka qënë vetëm shkatërrimi i bizneseve.

#LIVE – Në Velipojë për të folur me sipërmarrësit dhe operatorët turistikë për situatën e vështirë ekonomike që po ndikon shumë fort në situatën e turizmit.

#LIVE – Në Velipojë për të folur me sipërmarrësit dhe operatorët turistikë për situatën e vështirë ekonomike që po ndikon shumë fort në situatën e turizmit.

Gepostet von Lulzim Basha am Freitag, 3. Juli 2020